Chilidressing

Ingredienser:

  • ½ l Creme Fraiche (jeg bruger Cheasy Fraiche)

  • 1 frisk rød Chili

  • 2-3 spsk. Sød Chilisauce 

  • 1-2 tsk. Knust Chili (piri-piri)

  • 2-3 fed Hvidløg

  • 2 tsk. Sukker

  • Salt og Peber

Hak chilien i små stykker, pres hvidløgene og put alle ingredienserne i en skål sammen med creme fraichen.

Rør det hele sammen, og smag til dressingen til, hvis den mangler lidt ekstra salt, peber, sukker eller chili.
Husk, at dressingen godt kan blive stærkere, hvis den får lov at trække lidt. 
 

Dressingen kan sagtens serveres med det samme, men den bliver altid lidt bedre af at trække lidt i køleskabet inden servering. 
Hvis al dressingen ikke bliver spist samme dag, kan den sagtens holde sig 3-4 dage i køleskabet. 
 

Server dressingen som salatdressing, kold sauce til grillretter, rejecocktail, dip eller lign., denne dressing kan bruges til ALT!