Hvidløgsbrød med Ost
Ingredienser:
1-2 Flutes (gerne hjemmebagt, se opskrift her)
200 g Blødt Smør, gerne Lurpak Smørbar
1 bundt Persille (hakket)
2-3 fed Hvidløg (pressede)
100 g Revet Mozzarella
Salt & Peber
Tænd ovnen på 200° (varmluft).
Bland smør med pressede hvidløg, hakket persille og salt og peber.
Put den revne ost i skålen - sørg for at der ikke er store "klumper" af ost.
Rør det hele godt sammen med en gaffel.
Skær flutet i mindre stykker og skær dem midt over.
Smør hvert brød med ca. 1 tsk. hvidløgssmør med ost.
Læg de smurte hvidløgsbrød på en rist og bag dem i den 200° varme ovn til osten er helt smeltet og overfladen er gylden.
Server de lækre hvidløgsbrød med det samme som en forret, snack eller som tilbehør til supper eller kødretter.