Hvidløgssmør med Persille

Ingredienser:

  • 200 g Blødt Smør, gerne Lurpak Smørbar

  • 1 bundt Persille (hakket)

  • 2-3 fed Hvidløg (pressede)

  • Salt & Peber


Bland smør med pressede hvidløg, hakket persille og salt og peber.

Rør det hele godt sammen med en gaffel.

Smørret kan naturligvis bare bruges lige fra skålen, men det er meget nemt at lave en pænere præsentation.
Tag et ark bagepapir eller noget husholdningsfilm (det er nemmest med bagepapir).
Læg hvidløgssmørret samlet midt på papiret og rul papiret sammen om smørret, så det kan rulles til en pølse.

Sno enderne af papiret som en karamel, og rul indtil smørret er samlet til en hel fast og rund pølse.

Læg rullen i køleskabet i nogle timer, eller i fryseren, hvis det skal gå lidt hurtigere.
Tag rullen ud lige før den skal bruges, og skær smørret i fine skiver. 
Hvidløgssmørret er meget fryseegnet, og hvis man skærer det i skiver inden frysningen, er det super nemt, at tage mindre portioner ud, efterhånden som de skal bruges.