Lakridsmandler
Ingredienser:
300 g Mandler
1½ spsk. Lakridspulver
3 spsk. Groft Salt
3 dl. Kogende Vand
Evt. ekstra Lakridspulver og Salt til de færdige mandler
Skyl mandlerne grundigt under rindende vand.
Put mandlerne i en skål sammen med lakridspulver og salt.
Hæld det kogende vand over mandlerne, og lad dem stå i ca. 30 minutter og trække.
Tænd ovnen på 175° varmluft, så den kan varme op.
Hæld vandet fra - brug gerne en si, så al vandet bliver siet fra mandlerne.
Beklæd en bageplade med bagepapir og spred mandlerne ud.
Sæt bagepladen i den 175°
varme ovn, og lad mandlerne bage i 20-30 minutter.
Lad mandlerne køle af i et par minutter på bagepladen. Ryst gerne mandler i en pose med lidt ekstra lakridspulver og evt. lidt fint salt.
Herefter kan de serveres som en snack, som en del af Tapas.