Mor's Dip

Ingredienser:

  • ½ l Creme Fraiche (jeg bruger Cheasy Fraiche)

  • 2-3 Hvidløg (pressede)

  • ½ tsk. Salt

  • ½ tsk. Hvid Peber (sort peber kan også sagtens bruges)

  • ½ tsk. Paprika

  • 1/3 tsk. Karry

  • ½ tsk. Chilipulver/Cayenne

  • 2 tsk. Dild (tørret)

  • 1½-2 spsk. Sukker

Put alle ingredienserne i en skål sammen med creme fraichen. 

Rør det hele sammen, og smag til dip'en til, hvis den mangler lidt ekstra salt, peber sukker eller krydderier.

Dip'en kan sagtens serveres med det samme, men den bliver altid lidt bedre af at trække lidt i køleskabet inden servering. 
Hvis al dip'en ikke bliver spist samme dag, kan den sagtens holde sig 3-4 dage i køleskabet. 
 

Server dip'en med Franske Kartofler, Bugles eller andre former for snacks.
Lav gerne dine egne Franske Kartofler - se opskriften HER.