Pasta med Tomatpesto, Porrer & Bacon

Ingredienser: (1 person)

  • 150 g tørret pasta 

  • 100 g Bacon i tern/skiver  

  • 1 fed Hvidløg 

  • ca. 10 cm. Porrer (30-40 g)

  • Salt & Peber

  • 1-2 spsk. Tomatpesto (se evt. opskrift på hjemmelavet her)

  • Evt. lidt Revet Parmesanost

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.  

Snit porre og hvidløg i tynde skiver.

Varm en dyb pande op og lad bacon tern/skiver stege ved middelvarme.
Når baconen er næsten færdig, tilsættes porrer og hvidløg og lad det hele stege lidt videre i 3-4 minutter.

Tilsæt pasta og tomatpesto og varm hele retten godt igennem.

Server retten med det samme - gerne med et godt brød, hvidløgsbrød, eller som tilbehør til en kødret. 
Hvis der er rester, kan resterne sagtens varmes dagen efter, eller spises kolde som pastasalat.